Cit valoreaza viata uni om pentru o companie farmaceutica? Dar cit ar trebui sa valoreze viata acestor sarlatani internationali atunci cind ne omoara pe noi si familiile noastre?

Lupul Dacic

Cu citeva zile in urma, una dintre cele mai mari companii farmacutce din lume, GlaxoSmithKline(GSK) a fost amendata de catre departamentul de Justitie al SUA cu cea mai mare suma din istoria companiilor farmaceutice, cu suma de 3 miliarde de dolari.

Glaxo nu a putut sa ofere documentele cerute de oficialitatile americane, legate de siguranta medicamentelor pe care le produce si efectele care pot apare la administrarea lor, asta in conditiile in care s-au inregistrat un numar mare de persoane decedate si altele cu grave afectiuni dupa tratamentul cu produsele Glaxo.

Compania a recunoscut vina pentru fals in denumirea produselor farmaceutice, in special cele extrem de utilizate ca Paxil si Welbutrin.

Medicamentele, aveau prescriptii ce se refereau la tratamente pentru care acestea nu erau aprobate pentru a fi puse in vinzare. Paxil, este un medicament care trateaza starile depresive, fenomen din ce in ce mai mult intilnit printre tinerii occidentali…

Vezi articolul original 683 de cuvinte mai mult

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: